Nagyhalászban startol a csapatbajnoki széria - Salakpor

Friss hírek

Home Top Ad

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2017. július 2., vasárnap

Nagyhalászban startol a csapatbajnoki széria

Kevesebb mint egy hét múlva újra versenyt rendeznek hazánkban, hiszen július 8-án szombaton délután négy órától a Nagyhalász Speedway Ringen veszi kezdetét a 2017-es nemzetközi csapatbajnoki széria. A bajnokságban négy egyesület: a vendéglátó Nagyhalász mellett Debrecen, Gyula valamint Vasad vaspapucsosai mérik össze erejüket.
Szombaton újra felcsapódik a startszalag a Nagyhalász Speedway Ringen. Fotó: Szilágyi Péter
Beindult a nagyüzem az idén a Nagyhalász Speedway Ringen, hiszen az egyéni magyar bajnoki nyitófordulót követően két világversenynek: a felnőtt valamint a junior egyéni Európa-bajnoki elődöntőnek is helyet adott a szabolcsi ovál. Ezek után sem lassít Albók József és csapata, hisz július 8-án 16 órától a nemzetközi csapat magyar bajnokság első fordulóját rendezik.


Az összecsapáson a vendéglátó Nagyhalász mellett Debrecen, Gyula valamint Vasad négy fős alakulatai 20 futamon keresztül harcolnak a győzelemért. A magyar versenyzők mellett külföldi vaspapucsosok is érkeznek Nagyhalászba, ám a csapatok összeállításairől egyelőre nincsenek információink.

A július 8-án szombaton 16 órától megrendezendő csapatbajnoki nyitófordulóra a belépők egységesen 2000 forintba kerülnek, melyek a helyszínen vásárolhatók meg, míg 14 éves kor alatt a belépés ingyenes.


Post Bottom Ad

Responsive Ads Here