Elmarad a hétvégi debreceni verseny - Salakpor

Friss hírek

Home Top Ad

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2018. május 29., kedd

Elmarad a hétvégi debreceni verseny

Eredetileg június 2-án, azaz most szombaton rendezték volna a Barátság Kupa nemzetközi széria nyitófordulóját Debrecenben, ám az összecsapás elmarad - tájékoztatta a publikumot hivatalos facebook oldalán a Debrecen Speedway SE.
Magosi és Benkő az élen az idei debreceni bajnoki nyitányon. Fotó: Szilágyi Péter
A Barátság Kupát tavaly öt nemzet: Lengyelország, Csehország, Szlovákia, Ukrajna valamint Magyarország klubcsapatai keltették életre, az egykori Béke és Barátság Kupa mintájára. A sorozat elsőszámú célja a junior vaspapucsosok valamint a kevés versennyel rendelkező pilóták versenylehetőséghez jutattása. Tavaly Debrecenben egy két napos versenyhétvégét rendeztek, ahol szombaton csapatban, míg vasárnap egyéniben álltak startszalaghoz a versenyzők. Előbbit az ukránok nyerték, míg hazánk fiai a dobogó második fokán végeztek. Másnap Tabaka József nyerhetett volna, ám a technika ördöge kibabrált vele, így az ukrán Stanislav Melnychuk állhatott a pódium legtetejére. Idén csak egy csapatverseny lett volna, ám az végül elmarad.


A cívisvárosi klub a rövid bejegyzésében kitér arra is, hogy hamarosan az egyesület valamint a debreceni salaksport jövőjével kapcsolatban is információval szolgálnak. Az idei versenynaptár szerint a következő debreceni összecsapás augusztus 20-ára datálódik, mely a tradicionális 43. Debrecen Város Nagydíj lenne.

2018.05.29.

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here